Styrelsen informerar – Sociala medier

·

·

Megatack för alla svar på enkäten!! Vi i styrelsen håller nu på att strukturera upp hur vi sprider information. Ungefär så här kommer vi använda sektionen kanaler fram över:

Facebook: “A-sektionen inom TLTH” är vår officiella sida och där kommer all information finnas. Men nu finns även en ny grupp som heter “a-sektionen event”, där kommer alla sektionens event att publiceras, eftersom det är en grupp kommer ni som väljer att gå med i gruppen få notiser så fort ett event publiceras:)) dunder för den som inte vill missa något kul. Här är länken för att gå med https://www.facebook.com/groups/282487090668324/

Instagram: “a-sektionen” heter vår instagram! Här publiceras kortfattad info om event men även bilder från event som vi nyligen haft:) Dessutom kommer det en gång i veckan att publiceras en händelse med schema för kommande tre veckor!

Hemsidan: Hemsidan är uppdaterad, ny layout och nya funktioner! Finns både en kalender och flöde, gå in och kika vet jag! Här kommer all information att finnas!

Nyhetsbrev: Från och med nu kommer nyhetsbrevet att skickas ut varannan vecka! Där kan du läsa om allt som händer och få alla information som är relevant för den snaraste framtiden!