Engagera dig!
Vill du engagera dig i Lunds studentliv men vet inte villka alternativ som finns? Här hittar du information om var du kan bli engagerad!
null
Kåren är LTHs centrala organisation som för alla sektioner samman och som ansvarar för gemensam verksamhet inom utbildningen, näringsliv och fritid. I Kåren kan man engagera sig på flera olika sätt. Som Heltidare jobbar man och har studieuppehåll. I Kårstyrelsen och Fullmäktige är man med och beslutar om Kårens verksamhet. Kåren har även utskott i vilka man kan vara utskottsordförande eller funktionär.

Vill man veta mer om de olika positionerna och söka, görs det via kårens hemsida på www.tlth.se/val. Till skillnad från resten av Lunds Unviersitet ingår inte kårmedlemskap i Studentlund utan är separat via Tekonolgkårens hemsida.

null

A-Sektionen

Att engagera sig i sektionen innebär att du är aktiv tillsammans med andra som studerar arkitektur och industridesign. Sektionens håller till på skolan och arrangerar evenemang, barer, sittningar och nollningen. Även studieråden och arbetsmarknadsmässan sköts genom sektionens verksamhet. Sektionen är en del av Teknologkåren och för att vara aktiv på sektionen och delta på arrangemang behöver du vara medlem i TLTH.
null
Till skillnad från resten av Lunds Unviersitet ingår inte kårmedlemskap i Studentlund utan är separat via Tekonolgkåren.
null
Vart fjärde år händer något speciellt i Lund, då arrangeras Lundakarnevalen av tusentals frivilliga studenter. Lundakarnevalen är en gammal tradition som sträcker sig bak till 1849.  Det enklaste sättet att engagera sig i karnevalen är att vara med när sektionen drar ihop ett gäng som söker tillsammans. Längre i förväg kan man även passa på att söka ansvarsposter.

Nästa Lundakarneval arrangeras 2022!