FlyING-gruppen söker funktionärer!

·

·

FlyING SÖKER FUNKTIONÄRER !

ING-Sektionen återupplivar FLYING, vill Du vara med som funktionär på ett av nollningens största event?

FlyING är ett heldagsevent i Helsingborg organiserat av FlyING-gruppen inom Ingenjörssektionen där alla sektioner inom LTH kommer till Helsingborg och som går ut på att nollan ska bygga en farkost för att sedan lyckas flyga över till Danmark. Lyckas man mot förmodan inte så kommer det även finnas båtar så nollan kan Tura till Danmark istället. Dagen börjar med en parad där vi visar upp oss inför Helsingborgs stad och som sedan avslutas med ett stort eftersläpp in på sena natten.

Som funktionär är det din uppgift att vara med att förbereda rampen till Danmark, hålla koll på Paraden när den så fint marscherar genom Helsingborg, se till att nollan kommer med båten och att alla blivande ingenjörer håller ordning och reda! Funktionärsarbetet kommer att ske under dagen fram tills det att eftersläppet börjar.

För att tacka alla goda själar som bestämmer sig för att ställa upp på detta är de anmodade till eftersläppet, efter de avslutat sin tjänst som funktionär, samt ett exklusivt Funktionärsmärke, Limited Edition!

För mer information, kontakta resp. Phøs Hälsningar, FlyING-gruppen 2023

FlyING-General Ahmed Hisham

Senaste inläggen