ARKAD söker ledare!

·

·

[English Below]

Vill du vara med i Lunds studentlivs största årliga projekt (förutom vart fjärde år)? Åka till Chalmers och KTH? Festa och jobba med drivna studenter från hela LTH? Få en lysande guldstjärna till ditt CV? Bygga kontaktnät med företag inför arbetslivet? Få mer gratis mötesmat än vad som rymmer i ditt kylskåp? Ansök till att bli del att ARKADs projektgrupp! 

Meddelande från en föregående Art Director: 

”Tycker du om att möblera om hemma, eller att bara möblera om kring alla dina lager i illustrator/photoshop? Då passar rollen som Art Director dig perfekt! Jag är nu igång på mitt andra år inom ARKAD och tycker det är superkul! Man har sån enorm kreativ frihet, och man utvecklas något enormt inom kommunikation. Under mitt föregående år designade jag allt från posters, flaggor, flasketiketter, märken, corona-pilar, etc etc. Allt i ett roligt rymdtema! Hoppa på tåget med mig, och tillsammans bestämmer vi hur Skandinaviens största arbetsmässa ska se ut!” – Jonathan Jedhammer, Art Director 2021

Detta är en av de rollerna som är vakanta, men vi söker också efter:

 • Information manager
 • Service manager
 • Brand manager
 • Head of IT
 • Backend manager
 • Frontend manager

Intresserad?

Sök redan idag för att vara med på vår teambuildningresa till Göteborg nästa vecka! Läs mer om de olika rollerna och ansök via: https://www.arkadtlth.se/project-group 

— English —

Do you want to be part of Lund student life’s biggest annual project (except every four years)? Go to Chalmers and KTH? Party and work with driven students from all over LTH? Get a shining gold star for your CV? Build a network of contacts with companies? Get more free meeting food than you can fit in your fridge? Apply to be part of the ARKAD project group! 

Message from a previous Art Director: 

”Do you like to rearrange your home, or just play around with layers in illustrator/photoshop? Then the role of Art Director is perfect for you! I’m now in my second year with ARKAD and I’m having a blast! You have so much creative freedom, and you develop a lot in communication. During my previous year, I designed everything from posters, flags, bottle labels, badges, corona arrows, etc etc. All in a fun space theme! Hop on the train with me, and together we’ll decide what Scandinavia’s biggest work fair will look like!” – Jonathan Jedhammer, Art Director 2021.

This is one of the roles that are vacant, but we are also looking for:

 • Information Manager
 • Service manager
 • Brand manager
 • Head of IT
 • Backend manager
 • Frontend manager

Interested?

Apply today to join our team building trip to Gothenburg next week! Read more about the different roles and apply via: https://www.arkadtlth.se/project-group 

Senaste inläggen