Kontakt

Har du någon synpunkt eller frågor om sektionen eller verksamheten, eller vill komma i kontakt med oss? Fyll då i kontaktformuläret nedan eller maila någon av följande mailadresser. Om du vill komma i kontakt med ett särskilt utskott hittar du kontaktuppgifter för respektive utskottsordförande under fliken ”Styrelsen”.

Vill du komma i kontakt med sektionens jämlikhetsombud? Scrolla ned för att komma till dess kontaktformulär. 

Nedan hittar du även formulär för att komma i kontakt med sektionens studieråd. 

Du kan även ta kontakt med oss genom vår Facebook, ”A-sektionen inom TLTH”.

Allmänna frågor

kontakt@asektionen.se

Ordförande

Elvira Stålhammar

ordforande@asektionen.se

Revisorer

Embla Westman och Marcus Bonder

revisor@asektionen.se

Näringslivsansvarig

Nils Strömberg

naru@asektionen.se

  Kontakt med sektionens jämlikhetsombud

  Om du vill komma i kontakt med sektionens jämlikhetsombud kan du fylla i formuläret nedan. Till jämlikhetsombudet kan du vända dig om du i sektions- eller studiesammanhang känt dig orättvist behandlad, vid symptom på psykisk ohälsa eller något annat som rör likabehandling, välmående eller diskriminering. Jämlikhetsombudet finns här för dig och har bra koll på olika stödfunktioner som finns både på LTH, på Lunds universitet och generellt i Lund.

  Det går alldeles utmärkt att fylla i formuläret anonymt genom att inte fylla i namn eller mailadress. Tänk dock på att vi då inte heller kan kontakta dig då. Du kan också kontakta oss på jamlika@asektionen.se

   Kontakt med studieråden

   Har du frågor om dina studier så är du välkommen att kontakta studierådet. Det kan bland annat handla om kursinnehåll, examinationer, arbetsbelastning eller generella synpunkter på din utbildning. Om du är osäker på var du ska vända dig så kan vi hänvisa dig åt rätt håll! Vi hanterar alla ärenden anonymt, men om du vill ha återkoppling så får du gärna skriva in din mailadress.