Styrelsen informerar – Sociala medier

·

·

Megatack för alla svar på enkäten!! Vi i styrelsen håller nu på att strukturera upp hur vi sprider information. Ungefär så här kommer vi använda sektionen kanaler fram över:

Facebook: “A-sektionen inom TLTH” är vår officiella sida och där kommer all information finnas. Men nu finns även en ny grupp som heter “a-sektionen event”, där kommer alla sektionens event att publiceras, eftersom det är en grupp kommer ni som väljer att gå med i gruppen få notiser så fort ett event publiceras:)) dunder för den som inte vill missa något kul. Här är länken för att gå med https://www.facebook.com/groups/282487090668324/

Instagram: “a-sektionen” heter vår instagram! Här publiceras kortfattad info om event men även bilder från event som vi nyligen haft:) Dessutom kommer det en gång i veckan att publiceras en händelse med schema för kommande tre veckor!

Hemsidan: Hemsidan är uppdaterad, ny layout och nya funktioner! Finns både en kalender och flöde, gå in och kika vet jag! Här kommer all information att finnas!

Nyhetsbrev: Från och med nu kommer nyhetsbrevet att skickas ut varannan vecka! Där kan du läsa om allt som händer och få alla information som är relevant för den snaraste framtiden!

Senaste inläggen