Sektionsinfo

Bli med i Teknologkåren: Engångsavgift för hela er studietid till Teknologkåren, som arbetar för att studenterna vid LTH ska få en så bra studietid som möjligt. Det är bl.a. genom teknologkåren som nollningen blir möjlig!
Bli medlem i Studentlund: Genom terminsavgiften kan du bli medlem i nationerna, men även ställa dig i bostadskö hos AF Bostäder. Med en bostad och nationsleg behöver du inte mycket mer som student!

Alla sektioner inom Teknologkåren har sina egna sektionskläder. De flesta har ouveraller men på A-sektionen har vi varsin svart kavaj som vi trycker vår sektionslogga på! Så införska a en svart kavaj, om du inte redan gjort det. Kvalitén spelar ingen roll, ta den första bästa du hittar i rimlig prisklass. På denna kommer du fästa alla tygmärken och andra attiraljer du samlar på dig under din studietid vilket senare kommer bli ett av de mest minnesfyllda objekt du äger.

Behöver du från arkitektur/industridesignbranschen komma i kontakt med A-sektionen? Vill ni sponsra nästa nollning? Komma i kontakt med våra studenter genom lunchföreläsningar eller kanske bjuda in oss på ett studiebesök? Kontakta ordförande för Näringslivsutskottet, Nils Strömberg, på naru@asektionen.se